Contactați-ne
Ai nevoie de mai multe informatii?

Telefon Vanzări:

0731-832-686

Telefon Relații Clienți:

0744-482-335

Nume:

Adresă Email:

Număr de telefon:

Text Email:
Codul din imagine:


Despre noi

Firma noastra SC General Power Tools SRL se ocupa de comercializarea a peste 500.000 mii de produse de marca precum Honda, Bosch, Kipor, Makita, Telwin, Gys, Mitshubishi, Metabo, Bertolini, Texas, Stager, Stanley, Stihl, Viking, Kohler, Briggs Stratton, Pentax, Unior, Skil, Maktec, Masalta, Rothenberger etc si
isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
SC General Power Tools SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.magazin-gradina.ro, cu exceptia detinatorului sau legal  SC General Power Tools SRL, fara acordul prealabil al SC General Power Tools SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca SC General Power Tools SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.
Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.
SC General Power Tools SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.
SC General Power Tools SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.
Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.
Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.magazin-gradina.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor.
Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Plata cu cardul prin Raiffaisen Bank

Daca nu gasesti un produs in acest magazin, cu siguranta il vei gasii in magazinele noastre Partenere.

Magazin-Scule.ro
Magazin scule si echipamente
Generator-Generatoare.ro
Magazin de generatoare
Aparat-Sudura.ro
Magazin de aparate de sudura
Ideal-Shoping.ro
Magazin de scule si echipamente
Go-Shopping.ro
Magazin de scule si echipamente
Scule-Santier.ro
Magazin de scule pentru santier
Depozit-Gradina.ro
Magazin pentru gradina ta
Viziteaza magazinul Magazin-Gradina pe ShopMania Compara-pret.ro Smartbuy.ro - preturi si comparatii Kaboo magazin casa si gradina
Ghidul tau autentic de shopping.